2009. október 3., szombat

ruhacímke

VERY BRITISH!
MADE IN BANGLADES

13 megjegyzés:

NA írta...

:-)
ahol a Temze a gangeszbe torkollik:-)
te Murci, most, hogy a könyvesblog moderáltan elitizálódik, miért nem futtatod fel a 400 irodalmi tematikájú blogod valamelyikét tömegblogá?

pável írta...

mégis, hogy? :)

NA írta...

Pl, megspammeled az index ketreces napi többezreseket, meg a tematikus pici kis irodalmi blog gyöngyszemcskéket kapcsolati hálónak köszönhetően.

"Irodalomról, tabuk nélkül, moderálatlanul! Hol? Nem Klapkánál, hanem annál másik szamaras reklámosnál, Murcinál."

Ez villám brain storming után jött, még dolgoznom kellene rajta.

No, de jobb ha a saját talicskám tolásán finomítanék, ahelyett, hogy szórnám itt az észt.

Előbb fog gugolórajtból legyorskörszakállazni M.Zs. dédiuncsija a Körtéren, és az erről készített összefoglalót a királyi kettes is leadja Veiszer Alinda szakkommentálásával (királyi kettesen! hát érti Murcikám! MINIMUM 80 néző!!) mintsem, hogy megszülessen az a reci:-)

pável írta...

klapkánál szerepel vmi szamár???

NA írta...

http://www.ufi.hu/index.php?site=cikkr&c0id=789 e
na ebbena minimalista "műremekben" hangzott el a: "mert szamár azért nem vagyok!" csak sajnos annyira mélyre most hirtelen nem tudtam szántani a netet, hogy ezt monst prezetnáljam.

De ha már szántottam, nem úszod meg melléktermék nélkül: a lenti remekmű 11. oldalán megcsodálhatod az ifjú titán táncoslábú Klapka pucér felsőtestét, amint a premúmia állagú Medveczky Ilonát emeli.

NA írta...

lemaradt a link
http://www.ufi.hu/index.php?site=cikkr&c0id=789

fűzfavirág írta...

Van benne valami :-) Nekem egy Hilary Manteles kommentem emészti fél napja (kb annyi, hogy ez a másik Cromwell, a Thomas, és 8. Harryről C.J. Sansomot meg Antonia Frasert lehet olvasni... brutál off, meg jellemgyilkolás, mint látszik). Pont az tűnik el, amitől jó volt: a párbeszéd. Igen, volt anyázás, meg hülyézés, de ez vele jár, nem? Mondjuk a ház urát tényleg kitiltották :D azóta azon gondolkozik, hogy miért.

NA írta...

"Mondjuk a ház urát tényleg kitiltották :D azóta azon gondolkozik, hogy miért."
Ez nekem így kódolhatatlanul bennfentes. Felvilágosítanál?

fűzfavirág írta...

A Könyvesblogról kitiltották a férjem, aki azóta se tudja, hogy miért. Semmi személyeskedőt nem írt, bár a véleménye ritkán simítható bele a többségébe :-) de több évtized hivatásos olvasás után lehet joga a saját ízléséhez.

NA írta...

Ez durva. A férjed helyében azt kívánnám cenzorának, hogy amíg Prométheusznak a keselyú csipkodja a máját, és amíg Sziszifusz nem végez a sziklával, a T. Cenzor Úr "Volontőr" moderátorkodjon a Ruszkibaka.blog.hu-nál:-)

Sokan nem tudják elképzelni, hogy miért volt olyan sok gestapos lakossági feljelentés. Csak gondoljunk bele, hogy manapság hány volontőr moderátor és Wikipedia szerkesztő őrmesterkedik pusztán passzióból.

fűzfavirág írta...

Ő kettős válaszcsapást helyezett folyamatba :-) csinált egy új nicket, és kiadósan kiröhögte a moderát. Szerencsére egészséges önértékeléssel bír.

NA írta...

Helyes, éljen a férjed!:-)

Egyszer úgy megnéznék egy rejtett kamerás AM gyűlést. Amint a kézfejét gyűrő, anonim moderátor feláll: -Gábor vagyok és moderátor. - taps.
Vagy amikor feláll a két rangidős, József és Jolán és a protokoll főnök, az összejövetel moderátora:-) méltatja őket:
-József hatszázhetvennégy napja tiszta, míg Jolán négyszáztizenhét napja. Azóta senkit sem tiltottak ki és nem töröltek!
A sorstársakból álló közönség először hitetlenkedve morajlik, majd frenetikus tapsviharba törnek ki.

pável írta...

ez jó :))
látom nem ment szabadságra az agyad :)