2010. február 25., csütörtök

seggrészegen előtör belőlem az ember, és nyálas / bohókás leveleket írok reménytelen ex szerelmeknek illetve csak barátnéknak... (haveroknak azért ilyet nem...) És a legvicesebbtanulságosabb, amikor józanul, másnap visszaolvasom a válaszukat (már ha írnak), és amiket ők tök komolyan megválaszoltak...
(ps.: sértöggyé meg,és csak józan leveleket kapsz)

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

legközelebb előbb olvasok blogot, mint mélt.

A. írta...

énis :-/

pável írta...

na mit nem értettetek?
megsértődni, egy..kettő!
:(
ps.
A., te ki vagy?

Névtelen írta...

Nincs közöm az egészhez, de a "vicces" nem humorérzék hiányában sértő, hanem mert az. Ha meg nem ez volt a szándékod, akkor fogalmazz pontosan.

pável írta...

szia
sztem nem sértő a vicces
az "önirón" is bekarcol itt néha...
amúgy
üdv, idegen, csak nem hittem, hogy még beeshet ide kívülről bárki. Csak kicsit ijesztő :)

pável írta...

persze ha mégis annak tűnt akkor bocsánat

G.d.Magister írta...

Te murci, ezt mindenki csinálja. Mármint a piásan levélirogatást exeknek. Egyidős az emberiséggel, mondanám, ha nagy szavakat akarnék használni. Volt is egy olyan program vagy mi mobilokra, hogy piálás előtt beállítottad, és blokkolta az sms-eidet. De tényleg!

pável írta...

a GDM előttieknek: egyébkét meg kurvára nem értettek az egészből semmit, pediog csupán humorérzék meg iku kellett volna hozzá, vagy legalább erőfeszítés h megértsetek valamit. Nem baj, ha vki lusta megérteni vmit, de legalább ne jöjjön még elő a sértettségével is, ha nem sikerült.

Névtelen írta...

Persze, ha valaki nem érti meg, amit nem tudsz megfogalmazni, annak rögtön nincs humorérzéke meg ikuja. Neked meg empátiád.

pável írta...

ja

Bóvica írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.